• При възникнали технически грешки или затруднения с подаването на документи онлайн, можете да се свържете с нас на e-mail webcontent@unwe.bg
  • За въпроси относно кандидатстването се обръщайте към отдел "Кандидат-студенти" - тел. (02) 8195 701 (в делнични дни, от 8 до 16:30 ч.), e-mail: priem@unwe.bg
  • За въпроси относно приемането на документи на място в УНСС се обръщайте към Център за прием на документи - тел. (02) 8195 704, (02) 8195 702 (в делнични дни, от 8 до 16:30 ч.)
  • Ако кандидатствате за прием в РЦДО-Хасково, можете да се свържете с нас на тел. (038) 62 33 54 и (038) 62 53 20
  • Ако желаете да подадете документите си в бюрата по градове, вижте списъка тук.

Ще се опитаме да Ви отговорим във възможно най-кратки срокове. Пожелаваме Ви успех с кандидатстването!

Инструкция за работа със системата за онлайн прием на кандидат-студенти

·         Влизате в адреса на сайта : https://webpriem.unwe.bg

·         След като се отвори страницата се появява следния прозорец:

·         Ако нямате регистрация си правите такава като попълвате следните полета: Вашият e-mail, Вашият мобилен телефонен номер, Вашето ЕГН. След това кликвате върху  отметката „не съм робот“  и отметката „Разбирам и приемам политиките за обработка на лични данни“. Накрая кликвате върху бутон „Регистрация“.

·         На Вашият e-mail (който сте вписали във формата за регистрация) получавате писмо с код за достъп (ПАЗЕТЕ ВАШИЯ КОД ЗА ДОСТЪП. ТОЙ ЩЕ ВИ Е НЕОБХОДИМ ЗА ПОСЛЕДВАЩ ВХОД В СИСТЕМАТА).

·         E-mail-ът, който ще получите изглежда по следния начин:

·         След кликване на бутон „Регистрация“ Ви се появява следната страница:

·         След това отивате горе в дясно на „Профил“, за да попълните Вашите имена. След като сте попълни имената си отивате на бутона „Запишете се за явяване на изпити“, където Ви се отваря следния прозорец:

 

·         Първо избирате къде да се явите на изпит – София или Хасково. След това на кои изпити. Всяка сесия може да бъде хартиена или електронна, като можете да се явите на колкото и на каквито сесии пожелаете.

·         След като сте избрали изпита/и на които да се явите, следва да платите таксата. Тя се изчислява автоматично. Таксата за явяване е по 50 лв. за всеки първи изпит от дадена сесия и по 20 лв. за всеки следващ изпит от същата сесия.  След кликване на бутона „Продължи с онлайн плащане“ се показва следния прозорец:

·         След това се кликва върху бутона: „Плащане с дебитна/кредитна карта“ и се показва следния прозорец:

 

·         Може да използвате дебитна или кредитна карта с 3D верификация на която и да е банка (не е необходимо да имате сметка в банка ДСК). При необходимост се свържете с Вашата банка. След правилно попълване на данните от вашата дебитна или кредитна карта се натиска върху бутон „Плащане“.

·         Ако плащането е преминало успешно ще видите следния екран:

·            Ако не е преминало успешно – екранът е:

 

·         След като вече сте платили изпита/и и сте се върнали на началната страница се е появил бутон „Документ за кандидатстването“

·         При кликването на бутона се отваря следния документ, който сте получили и на Вашата поща (Документа се актуализира при всяка промяна на личните данни, при добавяне на нов изпит). При явяването на изпита този документ трябва да бъде принтиран и представен преди началото на изпита:

·         В срок, който ще бъде обявен на сайта на УНСС, трябва да попълните данните, които ще Ви бъдат необходими, за да кандидатствате и да участвате в класирането. При клик на бутона „Лични данни“ Ви се отваря следния прозорец:

·         След това отивате на бутон „Подай данни за класиране“ там Ви се отваря следния прозорец:

Задължително е да попълните средния успех от дипломата си за средно образование. Препоръчително е да въведете и оценката от матурата по Български език и литература.Всяка оценка трябва да бъде не по-малка от 3.00 и не по-голяма от 6.00.  Останалите оценки не са задължителни за попълване. Необходимо е още да се съгласите с условията на онлайн регистрацията.

 

 

 

 

 

 

·         Накрая отивате на бутон „Подай желания за класиране“ и Ви се отваря следния прозорец:

 

 

·         В ляво са наредени всички направления и поднаправления, за които можете да кандидатствате. Чрез привлачване на
избраното направление / поднаправление го поставяте в дясно. Като подредбата започва от горе надолу, т.е. желаното от вас направление/поднаправление се поставя най-отгоре. Можете да променяте списъка с желаните направления/поднаправления до крайния срок за подаване на документи за класиране. След крайния срок списъкът с желания и тяхната подредба не може да бъде променян.

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да предоставя възможности за вход и персонализирана информация, както и анализ на посещенията. Защита на личните данни
Зарежда се... моля, изчакайте